Gebruikers login

Registreren als uitlener

U kunt Inlenersbeloning.com voor een periode van 14 dagen geheel vrijblijvend gebruiken. Gedurende deze 14 dagen krijgt u de beschikking over alle faciliteiten, kunt u onbeperkt inleners uitnodigen, inlenersbeloningen raadplegen en gebruikers aanmaken. Daarna is het niet meer mogelijk om in te loggen, tenzij u ervoor kiest om een licentie af te nemen. Een basislicentie wordt aangegaan voor de duur van een jaar, zijnde 12 hele kalendermaanden. Betaling vindt plaats middels eenmalige betaling vooraf of maandelijkse betaling vooraf.

  • Bij maandelijkse betaling betreft de investering slechts € 65,00 (Excl. BTW) per maand.
  • Bij eenmalige betaling vooraf krijgt u één maand cadeau en betreft de investering slechts € 715,00 (Excl. BTW) per jaar
  • Extra gebruikers kunt u altijd aanmaken voor slechts € 10,00 (Excl. BTW) per maand, met een opzegtermijn van één kalendermaand per gebruiker. 

De ABU en NBBU zijn actief betrokken bij Inlenersbeloning.com en bevelen uitleners aan om Inlenersbeloning.com te gebruiken. Leden van de ABU en NBBU profiteren van een aantrekkelijke korting van 10% op de gebruikskosten van Inlenersbeloning.com. Deze korting wordt direct toegepast bij het afsluiten van een abonnement.  

Artra, de opleider voor arbeidsmarktprofessionals, is sinds jaar en dag het opleidingsinstituut voor de flexbranche. Ook zij zien graag dat iedere uitlener gebruik maakt van Inlenersbeloning.com. Om die reden benadrukken ze het gebruik van de software bij hun cursisten en stimuleren ze iedere uitlener in hun klantenbestand om een account aan te maken.  

Beschikking over een proces voor correcte vaststelling van de inlenersbeloning

Conform cao uitgaan van de informatie die de inlener verstrekt

Beloningsregelingen toewijzen aan interne gebruikers

Ontvangen van tussentijdse updates

Registreren als uitlener

  • Bedrijfsgegevens
  • Hoofdgebruiker
  • Afronden
Stap 1.
Bedrijfsgegevens
Gegevens ophalen

Aanvullende gegevens

Stap 2.
Beheerder / hoofd gebruiker aanmaken
Uw gegevens worden geverifieerd. Er wordt een bevestigingsmail verstuurd naar bovenstaand e-mailadres.
Stap 3.
Afronding

Registratieproces

Om te kunnen registreren dient u alle drie de stappen te doorlopen. 

Stap 1. Hier gebruikt u het KvK nummer van uw onderneming. U kunt enkel registreren als uitlener indien u zich conform de WAADI bij de KvK heeft geregistreerd met de juiste SBI-codes.  

Stap 2. Hier wordt u gevraagd om een administrator account aan te maken. Deze kunt u na registratie, indien gewenst, toewijzen aan een andere gebruiker. Verificatie vindt automatisch plaats op basis van de geregistreerde domeinnaam bij de KvK in combinatie met het door u opgegeven e-mailadres. Wanneer de gegevens niet overeenkomen zal verificatie handmatig binnen twee werkdagen plaatsvinden. 

Indien uw onderneming reeds is geregistreerd dan zal de administrator bericht ontvangen van u aanmelding. De hoofdgebruiker kan u vervolgens als gebruiker toevoegen tot de portal. 

Stap 3. Nadat verificatie heeft plaatsgevonden, ontvangt u een gebruikersnaam en wachtwoord op het door u opgegeven e-mailadres. Hiermee kunt u inloggen op uw eigen omgeving van inlenersbeloning.com.