Gebruikers login

Registreren als inlener

De uitlener waarmee u samenwerkt dient voor de ter beschikking gestelde werknemer(s) dezelfde, rechtens geldende, beloning te hanteren als die van de werknemer(s) in dienst van uw onderneming. Dit is vastgelegd in de WAADI en verder uitgewerkt in de cao voor uitzendkrachten onder de term inlenersbeloning, zij behorende deze informatie bij u uit te vragen en toe te passen in hun loonadministratie. In de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) is vastgelegd dat uw onderneming, voorafgaand aan iedere terbeschikkingstelling, de geldende arbeidsvoorwaarden schriftelijk of digitaal dient te verstrekken.  

Brancheverenigingen ABU en NBBU zijn actief betrokken bij Inlenersbeloning.com en bevelen zowel uitleners als inleners aan om Inlenersbeloning.com te gebruiken. De portal biedt u de mogelijkheid om alle verplichte elementen te registreren en te verstrekken aan de bureaus van uw keuze. Zo worden aansprakelijkheden voor u en de uitlener ondervangen. 

U hoeft slechts eenmalig te registreren en u kunt daarvoor meerdere gebruikers aanmaken. Na het invullen van de inlenersbeloning geeft u deze voor akkoord waarna u de beloningsregeling kunt delen met de bureaus van uw keuze. Wij zorgen ervoor dat u periodiek een reminder ontvangt zodat de informatie up-to-date blijft. Indien gewenst staat ons support team voor u klaar om u te helpen met het invullen van uw inlenersbeloning. Registratie, gebruik en support zijn voor u als inlener volledig kosteloos.

Heeft u reeds geregistreerd? Log dan in met de Gebruikers login knop rechtsboven in de pagina of klik op de link. 

Slechts eenmalig registreren

Eenvoudig doorvoeren van wijzigingen per onderdeel

In 1x alle bureaus geïnformeerd met 1 druk op de knop

Handige periodieke reminders voor actualisatie

Registreren als inlener

  • Bedrijfsgegevens
  • Hoofdgebruiker
  • Afronden
Stap 1.
Bedrijfsgegevens
Gegevens ophalen

Aanvullende gegevens

Stap 2.
Beheerder / hoofd gebruiker aanmaken
Uw gegevens worden geverifieerd. Er wordt een bevestigingsmail verstuurd naar bovenstaand e-mailadres.
Stap 3.
Afronding

Registratieproces

Om te kunnen registreren dient u alle drie de stappen te doorlopen. 

Stap 1. Hier gebruikt u het KvK nummer van uw onderneming. Indien er sprake is van een concern verband met meerdere ondernemingen die dezelfde beloningsregeling kennen, registreert u hier de onderneming die u als hoofdaccount wenst te gebruiken. Na registratie kunt u gelieerde ondernemingen toevoegen met dezelfde beloningsregeling. Als er enig onderscheid is in de beloningsregelingen binnen een concernverband, dan dient u een apart account te registreren per onderneming.

Stap 2. Hier wordt u gevraagd om een administrator account aan te maken. Deze kunt u na registratie, indien gewenst, toewijzen aan een andere gebruiker. Verificatie vindt automatisch plaats op basis van de geregistreerde domeinnaam bij de KvK in combinatie met het door u opgegeven e-mailadres. Wanneer de gegevens niet overeenkomen zal verificatie handmatig binnen twee werkdagen plaatsvinden. 

Indien uw onderneming reeds is geregistreerd dan zal de administrator bericht ontvangen van u aanmelding. De hoofdgebruiker kan u vervolgens als gebruiker toevoegen tot de portal. 

Stap 3. Nadat verificatie heeft plaatsgevonden, ontvangt u een gebruikersnaam en wachtwoord op het door u opgegeven e-mailadres. Hiermee kunt u inloggen op uw eigen omgeving van inlenersbeloning.com.